Word ook vrijwilliger!

wijzoekencollega_website

Brandweer Uithoorn is op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s!

Brandweer Uithoorn staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar paraat om op elk moment uit te rukken naar een incident waarbij de hulp van de brandweer nodig is. Brandweerman/vrouw is een verantwoordelijke en soms zware taak. Want jij gaat aan het werk waar anderen wegrennen.

Natuurlijk ruk je als brandweerman/-vrouw uit voor brand. Maar je wordt ook opgeroepen om assistente te verlenen bij bijvoorbeeld ongevallen, voor het openknippen van een auto, of ruk je uit voor een reanimatie of voor het afhijsen van een patiënt en nog vele zaken meer. Een zeer breed takenpakket dus! Incidenten kunnen natuurlijk dag en nacht voorkomen. Alle verschillende werkzaamheden dienen daarom goed beoefend te worden. Dit gebeurt tijdens de oefenavonden op woensdagavond. Natuurlijk wordt je helemaal goed opgeleid om de taken als brandweerman/-vrouw uitstekend uit te voeren.  Met deze opleiding ben je minimaal één avond in de week bezig.

Eisen

Wij zijn op zoek naar mensen die in Uithoorn, De Kwakel of de Amstelhoek werken en/of wonen.
Verdere eisen:

  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Je bent snel inzetbaar;
  • Je beschikt over een goede gezondheid en conditie;
  • Je bent een teamspeler;
  • De Nederlandse taal beheers je goed;
  • Je hebt geen hoogte- of engtevrees.

Ga naar: www.vrijwilligerbijdebrandweer.nl

Wij bieden

Een zeer uitdagende functie buiten je ‘gewone’ baan. Naast een vaste jaarvergoeding ontvang je een vergoeding per uur voor het oefenen en natuurlijk de inzetten. Voor al je werkzaamheden voor de brandweer ben je goed verzekerd. Buiten alle inspanningen is er ook voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid.

Contactpersoon

Wil je meer informatie over het werken als brandweervrijwilliger in of direct solliciteren?
Neem dan contact op met Nico Theuns, kazernemanager van brandweer Uithoorn, tijdens kantoortijden van maandag t/m donderdag: Telefoon: 020 – 555 6190 of email: brandweeruithoorn@live.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s